Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a pečení všech typů mas a ryb.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 781 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 11,47 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2024 18:57
7. 2. 2024 09:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 10 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 13 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 23 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 26 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 51 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, olej, cibule, mrkev, šalvěj, sůl, pepř mletý, libeček
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
2 názory