Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Tato klasická pochoutka láká svou bohatou kombinací chutí, kdy se křehké a dochucené jitrnice spojují s lahodným medovým zelím a krémovými šťouchanými bramborami, které korunují křupavé škvarky.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
Tuky | 47,27 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 190,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podobně můžeme upravit i žemlové jelito. K piti samozřejmě nejlépe náš národní zlatavý mok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 6 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 7 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 10 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: jitrnice, zelí kysané, med, brambory, škvarky, olej, cibule, mouka hladká, pepř zelený, petrželka, sůl
Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82MjW
0 názorů