Honzíkova sýrová bramborová kaše
Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou jak u dětí, tak i dospělých. V tomto receptu se můžete inspirovat a klasiku lehce pozměnit. Zkuste k bramborům vmíchat sýr, který se rozpustí a zvýrazní tak chuť celé kaše.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 041 kJ / 1 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,57 g |
Tuky | 81,70 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 191,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud máte kaši hustou, stačí přidat smetanu nebo mléko. V opačném případě více sýra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2024 20:06
9. 3. 2024 22:29
Kromě toho bych doporučovala vhodit nastrouhaný sýr do horké smetany a nechat rozpustit ještě dříve, než ji vlijeme do brambor - mám vyzkoušeno.
9. 3. 2024 21:17
9. 3. 2024 19:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 4 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 37 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: brambory, sýr tvrdý, smetana, máslo, sůl
Honzíkova sýrová bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k73A
4 názory