Kuřecí stehno "Gyulai"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,80 g |
Tuky | 15,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Obyčajne konzumujeme s rôzne upravenými zemiakmi, posledne to bola lepenice.
Recept som získala na návšteve, ďalší pôvod neznámy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2011 17:21
8. 8. 2011 14:03
8. 8. 2011 13:59
http://www.toprecepty.cz/recept/2346-omacka-z-cuke...
17. 2. 2010 23:28
17. 2. 2010 22:57
30. 11. 2009 13:16
30. 11. 2009 12:19
29. 11. 2009 22:50
29. 11. 2009 22:42
veď si to varila ty! A máš to také krásne, že som vedľa z toho, ja sa na vami vyfotené "moje" jedlá teraz pozerám úplne ináč! U mňa vyzerali tak obyčajne!
A daj za mňa pusu svojmu miláčkovi, je zlatý!!!(Snáď mi dovolíš?)
29. 11. 2009 22:31
29. 11. 2009 22:11
29. 11. 2009 22:11
28. 11. 2009 14:45
28. 11. 2009 14:06
11. 11. 2009 21:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 43 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 45 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 56 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 59 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak udelat kureci stehna kuřecí stehna varena kureci stehna co udělat z kuřecich stehen vařené kuřecí stehno kureci stehno vařené kuřecí stehna co udělat s kurecich stehen kuřecí stehna na rychlo recept na kuřecí stehna jak udělat kuřecí stehno kuřecí stehna recept gyulai klobásy recept klobása gyulai co se da udelat s kurecich stehen kureci stehno recepty kuřecí staehna jak je udělat? kuřecí stehna vařená kureci stehno varene recept kuřecí stehno
Suroviny: stehno kuřecí, klobása, sůl, pepř, česnek, hořčice
Kuřecí stehno "Gyulai"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNn2
19 názorů