Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Francouzská kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 2. 2008 15:47

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 605 kJ / 862 kcal
Bílkoviny73,35 g
Tuky33,50 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy25,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 6. 2022 18:21

Tonja: souhlasím, použila bych jarní směs nebo podobnou, ale já určitě čerstvou zeleninu - do této polévky mrkev, květák, fazolky např.

Tonja

16. 6. 2022 16:15

V receptu je předepsaná "mražená zeleninová směs", ale není naznačeno o jakou zeleninu se jedná. V mrazáku v supermarketu vidím několik mražených zeleninových směsí, např. mrkev s hráškem, brokolice s květákem a karotkou, směs asia, směs wok, jarní zeleninová směs, atd. Každá má jistě jinou chuť. Co je tedy nejlepší?
Nebylo by vhodnější vypsat použitou zeleninu? A proč kupovat mrazenou a odebírat 10dkg?

charota

17. 5. 2012 14:40

vypadá to víborně;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzká kuchyně kuřecí maso recepty polévky recepty francouzká polévka recepty z kuřecího masa polévka z kuřecích srdcí francouzká jídla kuřecí žaludky recept kuřecí roláda recept francouzka kuchyne recepty recepty z kuřecího polévky zeleninová polévka recept polévka z kuřecích žaludků tn.cz recepty bramborové knedlíky francouzká polívka francouzká polévka recept pohlreich vyvarova polevka francouzké polévky ratatuj recept

Suroviny: maso kuřecí, máslo, směs zeleninová mražená, víno bílé, smetana, vývar masový, sůl, pepř, petrželka

TopRecepty.cz

Francouzská kuřecí polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G67