Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie749 kJ / 179 kcal
Bílkoviny2,71 g
Tuky0,34 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vhodnou přílohou jsou například americké brambory nebo bramborová kaše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jozef

29. 7. 2014 15:45

magdalenka:
To vymysleli Česi!
A my musíme držať hubu... a jesť halušky!

Vlasta Námeská

29. 7. 2014 15:28

Otázka:
Je nutné zahusťovat?
Proč?

11113

7. 12. 2013 10:55

:yes::yes:

magdalenka

4. 7. 2009 12:44

...ale mäso, knedle a kapusta, to je najúžasnejšia kombinácia akú kto kedy vymyslel...(ja som si dnes dala dobrú prerastenú oravskú, zlyhávam...ospravedlňujem sa za diskusiu, čo nepatrí po recept.)

vybusna

4. 7. 2009 12:29

magdalenka...no ... nezlyhala..ale....cervenu kapustu som chutnala...je to zelenina a ja si cervenu kapustu udusim ako prilohu aj pocas diety....jedno kuracie stehno som si usetrila a budem ho mat dnes na obed(bielkovinovy den), ako prilohu budem mat brokolociu a podusim si ho na tom vypeku...takze ja nebudem ukratena...ta dieta je bozia...
ale ;-(...pozri si trosku neskor, co idem napisat do diskusie k 90ke;-(

magdalenka

4. 7. 2009 12:18

Vybušná a nezlyhala si? Ak nie, si hrdina v mojich očiach! Obrovský!

vybusna

4. 7. 2009 12:16

tak ma predsa len prehovoril na zemiakove knedle a kapustu:-*

vybusna

2. 7. 2009 16:12

marinadu som nasla doma medovu..co mi celkom bodlo, pretoze som nemala cierne pivo, ale svetlu plzen na kt. ma upozornili dobre duse, ze je celkom horka, takze sa mi to tak pekne spojilo. tu jisku som absolutne nemusela davat...stavicka sa mi urobila husta a skvela. povodne som chcela urobit cervene zeli so zemiakovymi knedlami, ale pojdem asi po tej zemiakovej kasi....ta stava je fakt svkela a na kasu ako stvorena...a na zaver...toho piva som az tak vela nedavala...normalne som nim len podlievala....povedzme tak ako vodou pri peceni.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty kuřecí maso stehna marináda na kuřecí maso recepty z kurecich stehen kuře na divoko recept babica kuřecí stehna-recepty babica kuře v jogurtu maso na černém pivu recepty pečený morák vuřty pečené v černém pivu recepty na pivu pečené kuřecí stehna s medem vaření a recepty kuřecí stehna s kostí kureci stehna pecena na pivu pečená kuřecí spodní stehna krutí stehna ala bažant kuřecí stehenní maso marináda s pivem uzená kuřecí stehna marinada z černého piva babicovy recepty z kuřecího masa

Suroviny: stehno kuřecí, cibule, pivo černé, rama culinesse, marináda pepř & hořčice, olej olivový, jíška tmavá hotová

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna na černém pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y59