Gulášovka s kysaným zelím
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 299 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,87 g |
Tuky | 40,52 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 82,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2020 09:53
savlinka: Děkuji za vyzkoušení i pěknou fotku..
1. 4. 2020 14:14
Tak právě jsem jí dovařila Je dobrá Dovolila jsem si vložit foto
28. 3. 2020 13:30
Nadja: No základ je gulášový a brambory když se začnou vařit dříve, pak už to nevadí, změkne obojí. Mám to vyzkoušené u více polévek. Nesmí se přidávat až po zelí.
28. 3. 2020 13:26
Spíše bych to nazvala zelňačkou s masem ......
- Když přidáváš kysané zelí už po 5 minutách, uvaří se brambory do měkka? Říká se, že po přidání něčeho kyselého brambory už nezměknou - já to tak dodržuji a jinak jsem to nikdy nezkoušela, proto se ptám.
- Když přidáváš kysané zelí už po 5 minutách, uvaří se brambory do měkka? Říká se, že po přidání něčeho kyselého brambory už nezměknou - já to tak dodržuji a jinak jsem to nikdy nezkoušela, proto se ptám.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 25 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 31 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 54 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: polevky
Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, mouka hladká, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, kmín celý, sůl, pepř
Gulášovka s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GqN
4 názory