Pstruh pečený v troubě
Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 324 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 27,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 22:07
23. 7. 2023 19:37
19. 7. 2023 07:43
13. 1. 2023 14:19
2. 4. 2022 19:13
28. 4. 2017 11:31
18. 4. 2017 22:41
26. 11. 2016 20:11
25. 11. 2016 18:20
13. 6. 2016 20:47
1. 6. 2016 19:40
29. 5. 2016 14:47
(Pstruzi z rybolovu ZÁVADA, kvalitnější neznám)
30. 12. 2015 18:29
22. 11. 2015 17:32
22. 11. 2015 16:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 27 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 50 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 55 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Další recepty
Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha
Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká
Pstruh pečený v troubě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYW3
77 názorů