Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeský pstruh na grilu i v troubě

Venku se pomalu otepluje a s přicházejícím létem ruku v ruce přichází i grilovací sezona. Pokud holdujete rybám, pak neotálejte a připravte lahodného pstruha, krásně vonícího po česneku. Maso ze pstruha je jemné a kvalitní.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba odležení 30 minut

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba odležení 30 minut)

23. 5. 2009 13:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 230 kJ / 294 kcal
Bílkoviny24,18 g
Tuky15,11 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy14,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pstruzi na tento způsob se dají jak grilovat, tak upéct v troubě a k nim jsou dobré opékané brambory a nějaký salátek.

Recept mám opsaný ze starého Top Víkendového magazínu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Adam

27. 10. 2012 09:01

salve::yes::yes::yes:

Mirek

27. 10. 2012 08:45

salve:
Máte naprostou pravdu, vždyť někteří rádoby chytráci devalvujou jedinečné pokrmy takovýma kravinama, cpou ho všude i tam, kde naprosto nemá co dělat, jen aby byli zajímaví.

salve

29. 8. 2012 13:36

Bože. Bože! BOŽE!!!!!!!! Když nevíš co, narvi na to sejra a zapeč, žeano. Tohle už není možný - SÝR na RYBU?!? Kdy už se z rybníku český debility vyhrabeme? Nejsmutnější je, že lidi takovým zvěrstvům věří...

Bibinka Bibinka

15. 4. 2012 17:07

Suvicka: Sůvičko, tak to mám velkou radost a díky:-)

Suvicka Suvicka

15. 4. 2012 16:58

Posílám 5. bod :yes:, dneska jsme si upekli. Malinko jsem si receptík upravila. Použila jsem uzený sýr, taky normální cibuli místo pórku. Pro jistotu jsem ji osmahla dopředu. Ale jinak všechno, jak bylo psáno.
Bylo to výborné. :-K:-K:-K
Fotku dodám někdy příště. Určitě jsme neměli naposledy. ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 9. 2011 19:27

:-K:-p:-p:yes:

Bibinka Bibinka

18. 1. 2010 11:00

Cathleen, děkuji ti za krásnou fotku, kterou recept úplně ožil:yes:Vůbec nevím, žes jí sem dala a tak děkuji Janině Remkové, že mně komentářem upozornila. Díky holky, jste prima:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2010 21:14

No, Bibi, to je fotečka, co?;-) Krása.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit pstruha grilovaný pstruh na grilu příprava pstruha grilovaný pstruh recepty na grilu a jak upéct pstruha pstruzi na grilu recept pstruh grilování pstruha pstruh recept pstruh recepty grilování pstruha na kontaktnim grilu pstruh na roštu jak grilovat pstruha pstruh priprava příprava pstruhů grilování pstruhů pstruh ryba v troubě grilování v troubě recepty pstruh

Suroviny: pstruh, česnek, pórek, sýr eidam, šťáva citronová, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Jihočeský pstruh na grilu i v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jq3