Pstruh na másle

Jojko Kuchař:

Ryby 12 názorů

513

Suroviny

4 pstruhy
sůl
20 g hladké mouky
1 citrón
zelená petrželová nať
120 g másla
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očistené, vypitvané a umyté pstruhy zľahka narežeme na vnútornej strane pozdĺž chrbtice, osolíme, obalíme múkou a pomaly opekáme na masle z oboch strán do zlata.

  2. Opečené polejeme maslom z opekania, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s varenými zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 437 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh na másle

  • Jojko Jojko(autor receptu)

    savlinka: my sme pstruhový na obed aj na večeru-šťastné a veselé vianoce

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Dnes byl na oběd;-)

    Odpovědět

  • hrabe hrabe(neregistrovaný)

    Jednoduché a dobré...

    Odpovědět

  • Inecka Inecka

    aaadobromila:

    Proč se tady pořád řeší gramatika a ne to, jak fajnový je receptík.A co jsi budem povídat, to teda je:-p;-)

    Odpovědět

  • aaadobromila aaadobromila

    savlinka: Prosim vás nezlobte se, ale lipan podhorní se píše podhorní dohromady ! ;-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    u nás dnes byl udělán tak lipan pod horní;-)

    Odpovědět

  • jirka jirka(neregistrovaná)

    jdu na to
    :-)

    Odpovědět

  • Hrdislav Hrdislav (neregistrovaný)

    Jdu na to,snad se to povede :-O

    Odpovědět

  • Majkl Majkl(neregistrovaný)

    Výtečnost :-K

    Odpovědět

  • cesneku cesneku

    super :yes: pár foteček jsem přidal,jestli budou vadit vymažu;-)

    Odpovědět

  • dajens dajens

    taky takhle děláme pstroužky :-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Po osolení jsem pstruhy nechala víc než hodinu odležet hřbety dolů, aby se sůl dostala i do silnější vrstvy svaloviny:yes:A před obalením přidala trochu drceného kmínu.

    Výtečná ňamina:-!

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo