

Pstruh na másle
Suroviny
- 4 pstruhy
- sůl
- 20 g hladké mouky
- 1 citrón
- zelená petrželová nať
- 120 g másla
Postup přípravy receptu
Očistené, vypitvané a umyté pstruhy zľahka narežeme na vnútornej strane pozdĺž chrbtice, osolíme, obalíme múkou a pomaly opekáme na masle z oboch strán do zlata.
Opečené polejeme maslom z opekania, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s varenými zemiakmi.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pstruh na másle
-
savlinka: my sme pstruhový na obed aj na večeru-šťastné a veselé vianoce
-
Dnes byl na oběd
-
Jednoduché a dobré...
-
aaadobromila:
Proč se tady pořád řeší gramatika a ne to, jak fajnový je receptík.A co jsi budem povídat, to teda je -
savlinka: Prosim vás nezlobte se, ale lipan podhorní se píše podhorní dohromady !
-
u nás dnes byl udělán tak lipan pod horní
-
jdu na to
-
Jdu na to,snad se to povede
-
Výtečnost
-
super
pár foteček jsem přidal,jestli budou vadit vymažu
-
taky takhle děláme pstroužky
-
Po osolení jsem pstruhy nechala víc než hodinu odležet hřbety dolů, aby se sůl dostala i do silnější vrstvy svaloviny
A před obalením přidala trochu drceného kmínu.
Výtečná ňamina