Radoušova bramboráková buchta
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,97 g |
Tuky | 24,23 g |
Vláknina | 33,73 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 180,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Námět mi dala před 2 roky kolegyně. Celé jsem si to časem přizpůsobila v duchu pokus, omyl. Na toto téma (bramborák) existuje celá řada receptů, tak tenhle je můj a na Top první. Radoušova proto, že se dle pověsti, zde vyskytoval rytíř s tímto jménem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2012 12:10
22. 2. 2012 11:32
22. 2. 2012 08:08
21. 2. 2012 23:23
21. 2. 2012 23:21
21. 2. 2012 22:55
21. 2. 2012 20:35
21. 2. 2012 20:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 15 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 45 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rafaelo: Vyzkoušejte 2 nejlepší postupy tvoření lahodných kokosových kuliček
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: bachora recept bachora buchta z bramborákového těsta bramborakova buchta na plech bachor recept recept na bachora bachora recepty plněná bachora brammboráková buchta buchta k pivu brambráková buchta recepty bachora jak se pečou bachora bramorakova buchta plněna bachora recept beamborakova buchta na plech bramboráková buchta s kuřecím masem bramboráková směs do trouby typ co z bramborákového těsta bramboráková pizza
Suroviny: brambory, vejce, mouka hrubá, pepř mletý, sůl, česnek sušený, feferonka čerstvá, majoránka, pasta sauce tradicional heinz, klobása tokajská, sýr montana, olivy černé, cibule, tymián
Radoušova bramboráková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Prr6
8 názorů