Králík z Provence
Suroviny
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 16:53
Moanka: moc děkuji za "vytažení" a vyzkoušení receptu a za nádhernou fotku
22. 10. 2023 05:21
Nadchl mě králík s provensálskými bylinkami zabalený do slaninky. 👌😋 Moc dobré jídlo. 😉😋 Děkuji za recept… 🙂
27. 8. 2022 07:40
Recept i foto se mi moc líbí
10. 10. 2013 11:32
Mamina30: mám radost a moc děkuju
10. 10. 2013 11:29
Králík je luxusní záležitost. Včera jsem vyzkoušela a měli jsme k večeři a dneska v práci k obídku. Kolegyně záviděly. Manželovi a dětem moc chutnalo. Je to vynikající, uděluji bodík.
7. 2. 2013 20:58
Alzbetta: děkuji, moc jsi mě potěšíla
7. 2. 2013 13:13
Tak musím pochválit je výborný
6. 2. 2013 17:17
Na zítra mám naloženého králíka. Původně měl být na tymiánu,ale asi ho vyzkouším na tento způsob. Uvidím jak dopadne
6. 11. 2012 09:36
mňam - velmi dobrý receptík, přijde také na řadu
3. 11. 2012 14:43
maris:ještě jsem přišla na to, jak přidat fotečku, je tam
3. 11. 2012 13:30
HankaR.: moc děkuji za vyzkoušení, v době, kdy jsem recept přidávala, jsem ještě PH neměla, dnes bych ho tam určitě šoupla taky
3. 11. 2012 13:24
Tento recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a bylo to vynikající
7. 2. 2012 10:27
zerduška: promiň, že reaguji až teď, moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnalo. Díky
29. 1. 2012 17:00
zkoušela jsem, dopadlo to fantasitcky. nedávala jsem pod něj cibuli, přílhou byly česnekové toasty.
naprosto skvělé!
naprosto skvělé!
6. 3. 2010 12:35
Veroniko - vína je cca 150 - 200 ml, jak dlouho se peče Ti přesně neřeknu - počítej asi 1 1/2 hodiny, záleží na tom jak Ti peče trouba a na velikosti králíka. Zkrátka - doměkka Doufám, že se podaří
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 25 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 41 minutami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 42 minutami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 42 minutami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 1 hodinou
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů