Paštika (játrový hřbet)

www.toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 4 názory

55

Suroviny

40 dkg vepřových jater
4 vejce
2 dcl oleje
l šlehačka
sůl
vegeta (dle chuti)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše rozmixovat a nalít do vymazaného srnčího hřbetu (formy).

  2. Péct 3/4 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paštika (játrový hřbet)

  • Ivana79 Ivana79

    Ja som bielky vyšlahala do snehu a žĺtka vymiešala s maslom.Pridala som petržlen.vňať a je to pochúťka:-p:-p
    Marti...a korenie len klasické čierne mleté;-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Boubelindo, jaká chutnala paštika? Mně se zdá recept až příliš jednoduchý a jak tam není vyjmenované koření...tak jsem taková nedůvěřivá :-))

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Zapsáno.Fajn a bez problému. +bodík

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    Paštiku jsem dělala úplně poprvé, takže pořádně nevím jak má vypadat. Až vychladne tak zkusím s chlebem.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo