Paštika (játrový hřbet)

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 4 názory

55

Suroviny

40 dkg vepřových jater
4 vejce
2 dcl oleje
l šlehačka
sůl
vegeta (dle chuti)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše rozmixovat a nalít do vymazaného srnčího hřbetu (formy).

  2. Péct 3/4 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Paštika (játrový hřbet)

  • Ivana79 Ivana79

    Ja som bielky vyšlahala do snehu a žĺtka vymiešala s maslom.Pridala som petržlen.vňať a je to pochúťka:-p:-p
    Marti...a korenie len klasické čierne mleté;-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Boubelindo, jaká chutnala paštika? Mně se zdá recept až příliš jednoduchý a jak tam není vyjmenované koření...tak jsem taková nedůvěřivá :-))

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Zapsáno.Fajn a bez problému. +bodík

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    Paštiku jsem dělala úplně poprvé, takže pořádně nevím jak má vypadat. Až vychladne tak zkusím s chlebem.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: paštika podle polreicha paštika z kuřecích jater podle polreicha srnci pastika paštika z divočáka paštika pastika recept paštika z divočáka recept forma na paštiku paštika z jater divočáka jelení paštika domácí paštika z jehněčích jater jehněčí paštika recept recept na játrovou paštiku s bůčkem drůbeží paštika recept na paštiku jelení paštika recept srnčí paštika recept domácí paštika z divočáka kuřecí paštika se šlehačkou paštika z jeleních jater

Zapomněl/a jsem heslo