Zajíc "Provence"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2015 21:22
Vidím,že ten zajíc není odblaněný a ani vyříznutý váček s tím tukem v koleně,který dost jídlo nepříjemně ovoní,je to záměr?
11. 3. 2010 19:28
Konecne recept na zajice!! Super, mam jich spoustu a nevim, jak s nimi! Radulko, dekuji a holky, prece se nerozhadate. Radulka sem vlozila svobodne svuj recept a dala mu sve vlastni jmeno. Ostatni mohli na chyby upozornit, ale nechat to na Radulce, jestli recept prejmenuje. Na druhou stranu Radulko, i kritika je krasna, necerti se hned..Radeji sem davejte ty vase uzasne recepty a bude to! Zadne hadani a certeni se!! Jinak davam bodik a ukladam!
11. 3. 2010 17:48
Radulkozajíc no to je super dobrotafotopostup na jedničkuposílám Ti i kytičku. 9.tého bodíka jsem již dala a do oblíbených uložila
11. 3. 2010 16:26
Zajíce bych si dala Vypadá moc hezky
11. 3. 2010 16:20
Opravdu bych chtěl mít starosti některých uživatelek ... nebudu jmenovat, dotyčná ví, o kom je řeč Zde pod receptem má být pouze diskuze týkající se samotného receptu a je myslím na samotném uživateli, jak si jej nazve ... toť vše.
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík +7
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík +7
11. 3. 2010 15:54
jinak radulko recepty máš super tak se nenech rozhodit
11. 3. 2010 15:52
Vypadá to skvěleBod Jj, někteří prostě furt na něčem hledají chyby Tady jsme kvůli vaření
11. 3. 2010 15:48
vy dvě jste taky chytrý jak rádia běžte si poučovat děti ve škole jestli jste učitelky a starejte se radši o sebe tady nikdo nestojí o to aby jste ho poučovaly vy.....!!!!spoustě lidem už tu lezete na nervy těma trapnýma komentářema! Každej si tu napíše recept jakej chce a nemusíte hned trapně hledat chyby..přečtu a jedu dál neřešim né.jestli se chcete dohadovat tak někde jinde!!!
11. 3. 2010 15:11
Ještě jednou tu píšu ten recept má název "provanc" z mého osobního důvodu. Napsala jsem text do uvozovek a s malím písmenem. Tudíš to nelze brát jako hrubku.Pokud má někdo rád češtinu tak ji má rád i s různými upravami, fonetizací a počešťováním, proto je čeština krásná!
11. 3. 2010 15:01
Milá děvčata, tak to tu ještě nebylo!!!
Radulko, recept je skvělý a to je důležité. Nenech si znechutit den někým, kdo se třeba špatně vyspal Jsem ze severu, dnes po dlouhé době svítí sluníčko a já nakládám zajíce podle tvého receptu a je mi opravdu jedno jak se skutečně jmenuje tento recept a tak jsem se zeptala i toho zajíce a jemu je to také fuk. Nenech nás ostatní bez tvých receptů a přeji mnoho krásný dnů plných vařících a pečících vůní
Radulko, recept je skvělý a to je důležité. Nenech si znechutit den někým, kdo se třeba špatně vyspal Jsem ze severu, dnes po dlouhé době svítí sluníčko a já nakládám zajíce podle tvého receptu a je mi opravdu jedno jak se skutečně jmenuje tento recept a tak jsem se zeptala i toho zajíce a jemu je to také fuk. Nenech nás ostatní bez tvých receptů a přeji mnoho krásný dnů plných vařících a pečících vůní
11. 3. 2010 14:59
Spagi, prosím tě, oprav si tu chybu ve větě!!
11. 3. 2010 14:58
Já se Janě R. omlouvám, že miluju svou mateřštinu a zbytek ve vzkazu. To fakt pod ta výborný recept nepatří
11. 3. 2010 14:58
11. 3. 2010 14:56
Už mi tady opravdu chybí jen paní Di z cz. receptů.
11. 3. 2010 14:55
Děvčata tady se tak často dohadujete,nechte toho.Myslím,když někdo napíše něco s chybou je to jeho ostuda a nemusí kvůli tomu opouštět diskuze.Ty chyby opravdu někdy bijí do očí.Jinak víc jak vaše recepty je lepší počteníčko ty vaše hádky.Nic ve zlém.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 48 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 22 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 26 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 37 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 56 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
42 názorů