Čertovy houby
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 081 kJ / 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,17 g |
Tuky | 30,28 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 29,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2023 13:23
Moc dobré
30. 10. 2017 12:24
Dnes jsem vařila k obědu ,jen bych příště použila méně hořčice , je tu dost výrazná a ztrácí se chut hub.
25. 7. 2017 10:03
caarrodejka: tak to mne moc těší
25. 7. 2017 09:47
Před půl rokem jsem našla tento recept a čekala až budou čerstvé hříbky.Právě jsem dovařila a super!!!Určitě nebude naposledy
23. 9. 2014 15:55
maris: Maruško díky za upzornění, opravím to
23. 9. 2014 14:09
Jana Remkova: Já bych se chtěla zeptat, proč je tam 2x 150 ml smetany - jednou na omáčku - to je jasný a co se dělá s tou druhou, kterou máš napsanou u množství hub a u másla ?
23. 9. 2014 13:54
Slova jako "lejno" k receptům rozhodně nepatří, komentáře u receptů mají být doplňkem k samotnému receptu a prostorem pro dotazy a odpovědi. Prosím některou z moderátorek, aby komentáře netýkající se receptu smazala a já zbytek vyřeším přes SZ, díky.
22. 9. 2014 18:04
Navir: Asi tak, prirodni koreni je jedna vec a dochucovadla druha.
Horcici si dam s radosti k parkum ci burtikum, ale do hub ne....
Horcici si dam s radosti k parkum ci burtikum, ale do hub ne....
22. 9. 2014 17:47
Jitkas: Ne, mluvila jste o dochucovadlech a o tom, že přebijí chuť hub. Tak jsem na příkladu omáčky uvedla, že dochucovadla nemůžou chuť hub přebít, pokud je do pokrmu nedáváme po kilech. Víc se k této diskuzi nehodlám vyjadřovat.
22. 9. 2014 17:21
Navir: Skoro tak ji delam i ja, ale zde nemluvim o Vasi omacce ci moji, ja mluvim o teto, zvane "Certovy houby" od Jany Remkove.
22. 9. 2014 17:08
Jitkas: No, pro mne jsou žampiony takové houbové cosi bez chuti. To je ale nezatracuji. Ale houby z lesa, to je jiná Do houbové omáčky běžně přidávám bobkový list, muškátový oříšek, pepř a NIKDY to nechutná jinak, než jako houbová omáčka. Tudíž i zde nepřebijí dochucovadla chuť hub.
22. 9. 2014 16:59
Navir: On tam neni jenom kecup a horcice, je tam i chilli pasta, citron. stava, sojova omacka, muskat. orisek a pepr a kapie. A nikde neni psano, ze jsou to zampiony, coz by asi nemelo mit vliv, nebot i ony maji svoji specifickou chut, tedy pro mne....
22. 9. 2014 16:44
Navir: No, mám stejný názor . Já tuhle dobrotu jedla a myslím, že bych poznala, jestli to chuť přebilo, nebo ne
22. 9. 2014 16:42
Jitkas: No, pokud se nedělá z kupovaných žampionů, tak chuť hub je tak výrazná, že ji hořčice ani trocha kečupu nemůže přebít.
22. 9. 2014 15:41
Osobne nemam nic proti kecupu, horcici atd., ale myslim si, ze po pridani vsech techto ingredienci do omacky, chut hub a jejich vune jaksi zmizi...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 29 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jak pěstovat červenou řepu. V kuchyni je skvělá syrová, vařená i pečená
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: recepty na houby houby recepty houby recept recepty houby recept houby co s houbami houby top recepty pasta z hub čertovské houby certovyhouby recepty nqa houby top recepty houby houby na masle houby v kecupu houby pasta s houby recept s houbami receptýnahouby co s houbama houby-recept
Suroviny: houby, máslo, hořčice plnotučná, smetana na vaření, kečup sladký, omáčka sojová, šťáva citronová, pasta chilli, kapie červená, sůl, pepř, ořech muškátový
Čertovy houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7p9
33 názorů