Petrželová pasta

www.toprecepty.cz Kuchař:

Bezmasá jídla 0 názorů

43

Suroviny

2 svazky petrželová nať
5 lžic oleje
2 stroužky česneku nebo víc
40 g strouhaného sýra nejlepší je parmazán nebo i niva
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.

Poznámka

Omáčka: 2 dcl mléka, 1 lžíce solamylu, 1 lžička vegety, 2 velké lžíce petrželové pasty, vše povaříme a můžeme i přidat 1 dcl smetany.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Petrželová pasta

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo