Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Moje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Nejnovější recepty
Rýžový koláč se zeleninou
Přidáno před 12 minutami
Vejce vařená trochu jinak
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové řezy s arašídovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené palačinky podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Lískooříškoví brumíci bez přidaného cukru
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
Přidáno 20. 3. 2025 10:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka
Patohl před 22 minutami
Vajíčkový salát
Panova před 31 minutami
Vajíčkový salát (jednoduchý)
Panova před 32 minutami
Alpský knedlík
LauraK před 1 hodinou
Špagety z jednoho hrnce
Antonausprag před 1 hodinou
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Mamadvojcat před 2 hodinami
Domácí lasagne
panilek před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
Katkasu před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Chabal před 12 hodinami
Bábovka Albert
Edibara před 13 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z natě,
racepty,
celerová nať použití,
domaci petrzelove pesto,
pesto z feferonek,
jak usušit petrželovou nať,
jak sušit petrželovou nať,
pesto z petrželové natě,
jak zpracovat petrželovou nať,
feferonkové pesto,
pasta z česnekové natě,
feferonková pesto recept,
sušení petrželové natě,
jak zamrazit petrželovou nat,
použití česnekové natí,
olivová nať,
neutralizace česneku,
pesto arabiata,
top racepty,
hrníčková ořechová bábovka
Suroviny:
nať petrželová,
olej,
česnek,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře