Čokoládové croissanty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 954 kJ / 5 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,94 g |
Tuky | 287,87 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 498,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cesto je zložité,ale iba tak dosiahneme croissanty ako z rozprávky.Z várky výjde 12 kusov.http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2009 17:30
Všimla jsem si a móóc děkuji!!
19. 5. 2009 16:41
Náplň som podrobne vysvetlila v novom recepte.
19. 5. 2009 15:58
Jani ono sa to zdá asi dosť zložité,ale ja už som to nevedela lepšie vysvetliť.Je to vlastne kysnuté cesto,ktoré sa prekladá maslom,aby sa lístkovalo.Čím viac poschodí cesto,maslo,cesto,maslo,cesto,maslo spravíš,tým je lepšie.Nemusíš to deliť na trojo,stačí cesto potrieť maslom,posypať múkou,zložiť napoly,rozvaľkať,znova potrieť a rozvaľkať,ale v tom prípade to musíš skladať viac krát.
19. 5. 2009 12:36
suzano, přesně tohle mne dnes taky přivedlo zpět k tomuhle receptu, nad tím pudinkem taky kroutím hlavou. Kdyby měl být uvařený, tak snad, to by asi šlo, ale prášek? No, od včerejška tady dumám, nad náplní do loupáčků od Jiřky Kotkové a napadla mne, jak již se zmiňuji tam, nutela, co?
19. 5. 2009 09:05
coz o to, to testo si jeste dovedu predstavit, myslim, ze se tak podobne dela plundrove testo na tasticky a satecky. Ale mam trochu problem s tou cokoladovou naplni.... Jakmile ta cokolada ztuhne, aby se dala odkrajovat lzickou, tak se znovu rozehreje a prisype ten puding? a pak se necha pri pokojove teplote znovu vychladnout?
18. 5. 2009 19:40
Katarinko, já jsem se na tvé doporučení mrkla tady na ten recept. Už jsem ho viděla, jak se tak dívám. Čtu pořád dokola ten postup. No, ne že bych byla úplně blbá, to snad ne, ale zrovna tady bych opravdu ocenila ten fotopostup trochu podrobněji. Pravou stranu přeložíme doleva a ke středu, posypeme trochou mouky a přeložíme pravou stranou...aby nám nakonec vyšel obdélník..no, řeknu ti, až se mi z toho hlava zatočila Vím, některé recepty se špatně popisují a proto je tady možnost toho fotopostupu, jinak se obávám, že tady tu bezesporu super dobrotu nikdo ani nevyzkouší a to by byla fakt škoda.
16. 3. 2009 16:40
Vyzera to uzasne! Toto jednoducho MUSI byt skvele!
Recept ako vymysleny pre mojeho syna, croissanty mmiluje. Uz som skusala podobny recept s nutellou. Co uz ja pre neho nespravim?
Recept ako vymysleny pre mojeho syna, croissanty mmiluje. Uz som skusala podobny recept s nutellou. Co uz ja pre neho nespravim?
16. 3. 2009 15:46
Ono to nie je zložité,len si musí urobiť človek čas,aby sa tomu mohol venovať každých 20 minút.Napríklad popri varení.
16. 3. 2009 15:44
Vypadá to luxusně!
16. 3. 2009 15:42
Vypadá to hodně náročné, ale musí to být něco úžasného!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 45 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 57 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Připravte si plněný snídaňový croissant: Ukážeme vám jednoduchý videopostup
Čokoládové dorty jsou velmi oblíbené: Víte, jaký je rozdíl mezi Sacherem, Harlekýnem a Paříží?
Další recepty
Tématické fráze: croissant recept kroasant výroba croissantů croissantove testo plundrové těsto recepty na croissanty croissanty náplň do croissantu recept croissant croassant recept crossiant recept recepty na croissant recept na croissant jak udelat croissant crossiant cokoladovy croisant těsto na kroasanty recept na croissanty croissanty recept kroasanty
Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, cukr, sůl, droždí, máslo, čokoláda, šlehačka, cukr vanilkový, pudink vanilkový
Čokoládové croissanty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW3Z
25 názorů