Dýňové lívance
Suroviny pro 14
14
Nutriční hodnoty
Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,18 g |
Tuky | 18,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 398,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2015 22:03
hazel: Ďakujem za vysvetlenie.
7. 1. 2015 21:38
A jo teď koukám že to je Kanada... tak to asi u nás pyré nebude, tak použiju to moje zavařené.
7. 1. 2015 21:37
to vypadá dobře, mám ráda všechno z dýně. Nikde jsem si ještě nevšimla toho dýňového pyré! Mám ale zavařené svoje vlastní tak bych ho mohla použít.
7. 1. 2015 19:11
Urcite staci pouzit jeden nebo druhy. Ja to micham casto kdyz pecu. Bily cukr je sladsi a hnedy se me zda ze prida vuni a neni tak sladky. Poradila me to zde jedna pani ktera hodne pece.
7. 1. 2015 10:52
Môžem sa spýtať, načo je dobré miešať biely a hnedý cukor? Nestačí použiť jeden alebo druhý?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 21 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 44 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 49 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: zavařené dýňové pyré zavařené dýnové dýňové pyré dýňové pyré zavařené dýňové lívance s cukrem a skořicí dýn ov é placky lívance z dýňového pyré dýnové lívance s tvarohem linance dýňové línance zvařené dýňové pyré dylnové lívance dýňový lívanec recept na dýňového lívance dynove livavce dínové lívance recept dyňové lívance mám ráda recepty dýňové pyré livance dynove livanc dýňove mám ráda recepty dýňové pyré a na lívance
Suroviny: mouka, cukr hnědý, cukr, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, pyré dýňové, skořice, koření nové koření, vejce, mléko, olej, šťáva citronová, kůra citronová, olej
Dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0vL
5 názorů