Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zahrádkářská pikant tečkovaná dýňovka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 10. 2013 12:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 263 kJ / 1 019 kcal
Bílkoviny39,67 g
Tuky11,17 g
Vláknina87,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy169,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Název dle mé sousedky, která mi recept i ochutnávku poskytla. Získala ho na posezení s přáteli ze zahrádkářské kolonie, kde si pravidelně vyměňují recepty.

Tečkovaná proto, že kefír či podmáslí se vlije rovnou do horké polévky. Kdo takto nerad, může nejprve část polévky vlít do kefíru, opatrně promíchat a vylít zpět, pak bude polévka hladká.

Jo a za dodávku dýní děkuji naší topačce Simče

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

8. 10. 2013 11:10

Na dýňové polévce ujíždím, musí být chuťově výrazná a to jí dodá čili:-p, kefír jsem zatím nezkoušela, ale za pokus to stojí :yes::yes:

spagetka spagetka

7. 10. 2013 14:39

Děkuju:-K, bylo to fakt dobroučké, jakási obměna našeho kysela, jak pravila mamka ;-):-D
rebeka: musím poděkovat Simče, že mi přivezla nááádherné dýně, s kterými se fakt kouzlí v kuchyni :yes::yes::yes::yes:

rebeka rebeka

7. 10. 2013 14:32

dýňová sezona... další hezký recept s dýní:-):yes::-K

jarka skrobakova

6. 10. 2013 15:20

Ladi, mně by chutnala i hladká, ale i tečkovaná. Barvičku má nádhernou :yes::yes::-K:-p:-p

hanes24 hanes24

6. 10. 2013 14:29

Určitě dobrá polévka:yes: Mně by bylo líto nalít živý kefír do vařící polévky, protože se zabijí všechny kvasinky. Ale určitě dobrá volba:yes::yes:

danielle72 danielle72

6. 10. 2013 13:48

Pěkně jsi to nakombinovala :-K:-*

maris maris

6. 10. 2013 13:46

spagetka: jasně, já jsem to nekritizovala a určitě jste si pochutali;-):-p

spagetka spagetka

6. 10. 2013 13:27

maris: Maru, dyk víš, jak na tu hladkou a je to i v Poznámce ;-);-):-p a chuťově je opravdu výborná :yes::yes:
Nám naopak ty jakoby sražené chutnaj víc a zas nemusíme vyloženě jednolité hladké krémy. Co naděláš, hlavně že si pochutnáme ;-):-p:yes:

maris maris

6. 10. 2013 13:25

spagetka: já jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá;-):-). Já bych asi raději hladkou, ale chuťově určitě výborná:-p:yes:

tejaja tejaja

6. 10. 2013 13:22

Polievka je výborná, hlavne tie semená v nej :yes::-D;-)
maris: správne :-D Niekto to považuje za chybu, ja to mám naopak rada:-D

spagetka spagetka

6. 10. 2013 13:21

maris: Maruško, jo, jak to píšu v Poznámce ;-);-)

maris maris

6. 10. 2013 13:19

Já nějak těm tečkám nerozumím - to je vlastně sražený kefír ?:-O

Klara Klara

6. 10. 2013 13:19

Vypadá moc dobre:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zahradkářská kolonie inspirace pikant dyne dýně pikant zahradkar recepty.sk dynova semena neoloupana

Suroviny: dýně hokkaido, cibule, česnek, vývar, kefír, sůl, pepř, koření kari, chilli paprika čerstvá, sádlo

TopRecepty.cz

Zahrádkářská pikant tečkovaná dýňovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yz3V