Drobenková buchta s vaječným koňakem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 933 kJ / 5 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,05 g |
Tuky | 31,00 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 1 068,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já rád experimentuji. V original receptu se dává hrnek mléka a rozinky se tam nedávají, ale krásně se v tom rozmočí. Alkohol v buchtě není cítit, a podle mě se teplem vypaří, takže buchtu mohou i děti.
Recept jsem udělal drobenkový podle rady, původní recept se dělá tak, že suchou směs smícháme, vymažeme pekáč půlkou másla, nasypeme půlku, zalijeme náplní, dosypeme druhou půlku a na to nakrájíme druhou půlku másla. Vypadá to jen jinak, takhle je to kypřejší a odpadá problém zapatlaných rukou od másla (nejsem zastánce umělých tuků, takže místo hery dávám máslo).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2017 10:06
13. 5. 2017 18:06
3. 5. 2017 21:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 2 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 22 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 46 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Další recepty
Tématické fráze: buchta s vajecnym konakem buchta z vaječný koňak buchta s vaječnym likerem buchta z vaječný koňak buchta s vaječným konakem a tvarohem drobenkova buchta buchta z vaječného konaku alkohol v buchtě rychlá buchta z vaječný koňak recept na buchtu z vajecnym konakem koláč s vaječným koňakem alkohol buchta kdy se dava zmolenka na buchtu alkohol v buchta buchty z vaječneho konaku kdy se dává na buchtu drobenka recept na buchtu s vaječným koňakem buchta z vaječným likérem buchta s tvarohem a vaječným konakem pohár s vaječným koňakem
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, prášek do pečiva, cukr vanilkový, tvaroh, vejce, cukr, koňak vaječný, rozinky
Drobenková buchta s vaječným koňakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6O8
3 názory