Buchta z margotky a vaječného koňaku

Zdenka +++ Kuchařka:

Doba přípravy: 1.hodina PT1H00M Moučníky , Řezy 7 názorů

55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

2 hrnečky polohrubé mouky
1 hrneček moučkového cukru
1/2 hrnečku oleje
1/2 hrnečku mléka
2 vejce
1 čokoláda Margot (100 g)
prášek do pečiva
vaječný konak 100 ml
100 g čokoláda na vaření Orion
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme olej, mléko, cukr, vajíčka, vaj. koňak a nahrubo nastrouhanou tyčinku Margot.

  2. Vše dobře zamícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy strouhankou (bábovka, srnčí hřbet nebo vyšší plech). Ve středně vyhřáté troubě pečeme zhruba 30 minut. Hotovou bábovku přelijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření. Já plech vysypávala moukou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta z margotky a vaječného koňaku

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo