Buchta z přesnídávky

Swinga Kuchařka:

Moučníky , Řezy 1 názor

32

Suroviny

300 g polohrubé mouky
200 g cukru
1 prášek do pečiva
2 přesnídávky
0,2 l mléka
0,2 l oleje
1 celé vejce
2 lžíce kakaa (možno přidat i 2 lžíce rumu - nemusí být).
Poleva:
50 g másla
100 g cukru moučka
2 lžíce mléka
2 lžíce rumu
2 lžíce kakaa
kokos na posypání
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady (nejlépe ručním elektrickým šlehačem) a dáme péci na moukou vysypaný plech do trouby (elektrická 170-200°C) asi tak na 30 minut. Pak dáme vychladnout a nalijeme polevu.

  2. Poleva:
    všechny suroviny na polevu dáme rozehřát a mícháme, aby nevznikly hrudky z kakaa. Nevaříme! Pak nalijeme na buchtu a posypeme kokosem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta z přesnídávky

  • ZDENKA ZDENKA(neregistrovaný)

    SUPER:-):-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: buchta s přesnídávkou buchta z presnidavek buchta z jablečné přesnídávky přesnídávková buchta buchta s presnidavek řezy z přesnídávky recept na přesnídávky přesnídávky perníková buchta s jablky na plech buchta buch buch buchta z ovocné přesnídávky poleva z kakaa buchta zpřesnídávky přesnídávka recept jablečná buchta s přesnídávkou buchta s ovocnou přesnídávkou jak se dělají přesnídávky recepty na presnidavky buch buch buchta buch buch buchta

Zapomněl/a jsem heslo