Polévka z ředkviček
Ředkvičky patří mezi jedny z prvních druhů zeleniny, které sklízíme na zahrádce. Jejich typickou štiplavou chuť můžeme zakomponovat do skvělé polévky. Kolečka ředkviček osmahneme na másle a vmícháme do základu z jíšky a vývaru.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 200 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,94 g |
Tuky | 39,10 g |
Vláknina | 3,62 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 34,72 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2021 16:06
10. 2. 2010 16:59
10. 2. 2010 12:08
10. 2. 2010 12:02
9. 2. 2010 20:09
9. 1. 2010 20:00
9. 1. 2010 19:57
9. 1. 2010 19:46
9. 1. 2010 19:40
9. 1. 2010 19:00
9. 1. 2010 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 13 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 17 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 3 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 3 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 3 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 3 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si poradit s přebytkem ředkviček. Skvělé jsou s vajíčkem! Jaké jsou další oblíbené recepty na jejich tepelnou úpravu a sterilování
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: polévka z ředkviček ředkvičková polévka ředkvičky polévka polevka ze ředkviček polévka z ředkvičky pokrmy z ředkviček polévka z řetkviček recepty z ředkviček polévka ředkvička polévka polévka z řekviček recepty z ředkviček ředkvičky polévky polévka s ředkviček polívka z ředkviček polévka z ředkviček ředkvičky recept ředkvičky polévky recept na polévku z ředkviček ředkvičky do polévky polévka ředkvičky
Suroviny: ředkvičky, máslo, mouka hladká, smetana, sůl, vývar masový, petrželka, pepř mletý, pečivo
Polévka z ředkviček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv88
11 názorů