Ovesné vločky jsou synonymem zdravé výživy a zdroj řady živin
Ovesné vločky mají široké využití v kuchyni i v kosmetice. Kdo by neznal a rád nesnídal ovesnou kaši, granolu nebo domácí müsli? Velikým kladem ovesných vloček je také jejich cena, jsou velmi levné. Díky neutrální chuti se navíc hodí k přípravě slaných i sladkých jídel.
Snídaně s ovesnými vločkami
Nejjednodušší je přisypat ovesné vločky do poháru nebo jogurtu. O něco pracnější jsou sušenky z ovesných vloček, které jsou křehké a plné energie. Z vloček lze upéct i výborné muffiny. Skvělý tip na zdravou snídani jsou také vločky s malinami.
Den ovesné kaše
Den ovesných sušenek
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přečtěte si Zobrazit více
Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu
Retro vánoční cukroví: Sandokanovy oči, ledovky nebo tatranské řezy byly kdysi hity!
Talián byl v Praze hitem a nezbytností k pivu. Kde se "neuzená uzenina" vlastně vzala?