Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 081 kJ / 3 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,64 g |
Tuky | 199,48 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,63 g |
Sacharidy | 138,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Název sýru - "polooštěpok uzený "
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2014 22:37
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
11. 4. 2014 20:00
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 2. 2013 19:27
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
6. 2. 2013 23:01
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
5. 2. 2013 23:09
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 2. 2013 23:02
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 2. 2013 22:55
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Nechápu, že se u každého receptu musí něco řešit. Myslím, že každá z nás ten sýr zná, tak nevidím důvod to tady dlouhosáhle rozebírat.
Nebylo by od věci hodnotit samotný recept a ne jak se správně jmenuje sýr.
Jenže je pravdou, že poslední dobou je to na denním pořádku
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
Takže Ivuško, vinnou klobásu miluje můj manžel, protože pochází z čech a troufnu si říct, že i tato klobása?
Uvítám každý recept z tohoto polotovaru
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
5. 2. 2013 22:44
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 2. 2013 22:35
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
5. 2. 2013 22:23
Inak, ak je to výrobok, ktorý je polovicou, tak je označovaný ako pološtiepok, nie polooštiepok. http://www.nasliptov.sk/vyrobky/syry/polostiepok/P...
Ale ono sa zvykne všetko označovať ako oštiepok, bez ohľadu na tvar.
http://www.rezivo-akred.sk/vyroba-a-sluzby/predaj-...
5. 2. 2013 22:13
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 2. 2013 22:10
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
5. 2. 2013 22:09
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 2. 2013 22:05
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
5. 2. 2013 22:04
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 3 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
Jana4503 uvařil před 3 hodinami
Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
faluska uvařila před 4 hodinami
Brokolicové placičky
Lennulinka uvařil před 4 hodinami
Drožďová polévka
jančab uvařil před 5 hodinami
Bublanina šlehačková
collins uvařila před 7 hodinami
Kapustovo-klobásovo-bramborová polévka
ctomala uvařila před 9 hodinami
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 10 hodinami
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: vinná klobása v těstíčku polooštěpok jak upravit vinnou klobasu nasliptov.sk jak se upravuje vinná klobása polooštěpok na gril těstíčko na vinnou klobásu grilovaný polooštěpok jak se upravuje vinná klobasy vinná klobása v 3obalu polooštěpok na gril recepty polooštěpok na grilu recepty z vinné klobásy vinna klobasa pecena s mlekem parenica v těstíčku poloostiepok syr recept jak upravit vinou klobásu surovina na vinnou klobásu oštiepok na gril nasliptov
Suroviny: klobása vinná, parenica uzená, pórek, šunka zauzená, vejce, pepř mletý, mouka hladká, sůl, paprika sušená sladká, olej, mléko
Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJAl
21 názorů