Bavorské klobásy v listovém těstíčku

Jitka a Vlastik Kuchař:

Jiné maso 2 názory

54

Suroviny

2 balení bavorské klobásy grilovací (á 330 g)
1 listové těsto
1 vejce
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na vále rozválíme listové těsto na tloušťku 2-3 mm. Nakrájíme pásky asi 2 cm široké a každou klobásu zavineme do pásku těsta jako trubičku.

  2. Dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě na 150-180°C dorůžova. Podáváme se zeleninou, hořčicí, kečupem, tatarkou. Lze podávat teplé i studené.

Poznámka

Bavorské klobásy můžeme klidně nahradit párkama.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bavorské klobásy v listovém těstíčku

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jitko a Vlastiku,děkuji za príma tip s bavorskou klobáskou:yes::-p:-K
    Dělávám tak párky,ale ta klobáska je také velice chutná:-pZapekla jsem klobásku i párky a bylo to fajn:yes:Těsto si"vyrábím"doma podle potřeby:-)Přidávám +4,fotky a poděkování:-):-K

    Odpovědět

  • Limi Limi(neregistrovaný)

    Tohle je mnamka, rada delam z listoveho testa, ktere se vlastne neda zkazit :-8

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo