

Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Suroviny
- 2 balení bavorské klobásy grilovací (po 330 g)
- 1 listové těsto
- 1 vejce
Postup přípravy receptu
Na vále rozválíme listové těsto na tloušťku 2-3 mm. Nakrájíme pásky asi 2 cm široké a každou klobásu zavineme do pásku těsta jako trubičku.
Dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě na 150-180 °C dorůžova. Podáváme se zeleninou, hořčicí, kečupem, tatarkou. Lze podávat teplé i studené.
Poznámka od kuchařky
Bavorské klobásy můžeme klidně nahradit párky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bavorské klobásy v listovém těstíčku
-
Jitko a Vlastiku,děkuji za príma tip s bavorskou klobáskou
Dělávám tak párky,ale ta klobáska je také velice chutnáZapekla jsem klobásku i párky a bylo to fajn
Těsto si"vyrábím"doma podle potřeby
Přidávám +4,fotky a poděkování
-
Tohle je mnamka, rada delam z listoveho testa, ktere se vlastne neda zkazit