Staročeská sardelová omáčka s kapary a hovězím masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 785 kJ / 1 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,29 g |
Tuky | 41,91 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbytek vývaru použijeme na polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2019 18:27
17. 7. 2019 17:42
17. 7. 2019 17:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty maso na sardelkách recepty z hovězího masa omáčky recept na hovězí maso hovězí maso hovezí na sardelkách
Suroviny: přední hovězí, mrkev, celer, kořen petržele, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, máslo, mouka, kapary, vývar hovězí, petrželka
Staročeská sardelová omáčka s kapary a hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkmq
3 názory