Základní nálev na hovězí maso

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 3 názory

Základní nálev na hovězí maso
Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

Množství je na 1 kg hovězího masa:
5 dkg cibule
5 dkg celeru
3 dkg mrkve
2 dkg petržele
2 dkg cukru
4 dkg oleje
10 zrnek nového koření
5 zrnek celého pepře
trochu saturejky
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme.

  2. Cukr smícháme s olejem a vmícháme do zeleniny.

  3. Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu.

  4. Připravené maso pečlivě potřeme směsí a obložíme po celé ploše.

  5. Uložíme do ledničky nejméně na 1 den. Poté dále zpracováváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Základní nálev na hovězí maso

  • Marika Marika(neregistrovaná)

    Dnes sme to mali na obed, vrelo doporučujem, nemalo to chybu:yes::-*:-p

    Odpovědět

  • Daniel Daniel(neregistrovaný)

    hovezi se prece nesoli!

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Já takovýhle nálev nedělám, dávám sůl a trochu octa. Tady je jenom cukr, tak nevím jestli to tak má být. Maso než jsem dala do nálevu jsem dost okořenila a i ten nálev jsem trochu osolila a přikyselila.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo