Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,27 g |
| Tuky | 40,43 g |
| Vláknina | 6,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 29,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Moje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Nejnovější recepty
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 2 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 7 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 37 minutami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 40 minutami
Čočkový prívarok
magdalenka před 1 hodinou
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 1 hodinou
Mungo - klíčky
magdalenka před 1 hodinou
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
simonacw před 2 hodinami
Pomazánka z cukety a parmazánu
magdalenka před 2 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
u4285996806 před 3 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
jak naložit svíčkovou,
nakládání hovězího masa,
naložení hovězího masa na svíčkovou,
jak nalozit maso na svickovou,
naložení hovězího masa,
nálev k naložení svíčkové,
jak nalozit maso,
recepty z hovězího masa,
zavařování hovězího masa,
jak naložit utopence,
jak naložit hovězí,
lák na svíčkovou,
nálev na naložení svíčkové,
naložit svíčkovou,
jak nalozit hovezi svickovou,
jak nalozit maso na cinu,
naložení masa,
naložit maso na svíčkovou,
nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny:
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
cukr,
olej,
koření nové koření,
pepř celý,
saturejka
Komentáře (4)