Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Základní nálev na hovězí maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 21:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 093 kJ / 500 kcal
Bílkoviny2,27 g
Tuky40,43 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marika

14. 1. 2015 15:04

Dnes sme to mali na obed, vrelo doporučujem, nemalo to chybu:yes::-*:-p

Daniel

23. 1. 2010 13:05

hovezi se prece nesoli!

HankaPu HankaPu

20. 7. 2009 19:30

Já takovýhle nálev nedělám, dávám sůl a trochu octa. Tady je jenom cukr, tak nevím jestli to tak má být. Maso než jsem dala do nálevu jsem dost okořenila a i ten nálev jsem trochu osolila a přikyselila.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou jak naložit svíčkovou nakládání hovězího masa naložení hovězího masa na svíčkovou jak nalozit maso na svickovou naložení hovězího masa nálev k naložení svíčkové jak nalozit maso recepty z hovězího masa zavařování hovězího masa jak naložit utopence jak naložit hovězí lák na svíčkovou nálev na naložení svíčkové naložit svíčkovou jak nalozit hovezi svickovou jak nalozit maso na cinu naložení masa naložit maso na svíčkovou nakládáni masa na svíčkovou

Suroviny: cibule, celer, mrkev, petržel, cukr, olej, koření nové koření, pepř celý, saturejka

TopRecepty.cz

Základní nálev na hovězí maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYl