Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
Jedním ze základů dobrých kuchařinek je umět pořádné palačinky. Milované jsou jako dezert i hlavní chod, připravit je můžete nasladko i naslano. Ale víte, z jakého důvodu se do nich přidává perlivá minerální voda?
Ty nejlepší palačinky dělávají naše maminky a babičky. Tenké, téměř až průhledné placky s křupavými okraji, v nichž se vyjímá vyšlehaný tvaroh s čerstvým ovocem nebo nutella s nakrájeným banánem. Jak ale docílit takovéto dobroty?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Proč dávat minerálku do palačinek
Nahrazením části mléka perlivou minerálkou si zajistíte nadýchané a jemné palačinky. Minerálka poslouží jako kypřidlo a výsledné palačinky z ní budou mnohem chutnější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Používáte minerálku do těsta na palačinky nebo máte jinou parádní vychytávku? Napište nám je do komentáře, budeme se těšit. Mezitím si můžete připravit palačinky ze zakysané smetany podle našeho videoreceptu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 19 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 23 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Komentáře