Slavnosti moře na Kraví hoře – 8. vlna se valí na Brno!
30. 5. 2018 Historie a zajímavosti
Předposlední červnový víkend zaplaví Kraví horu rybí speciality od předních kuchařů brněnských restaurací. Na své si přijdou dospělí i děti. Návštěvníci mohou opět čekat největší grilování mořských ryb a darů moře v ČR.
Během víkendu 23. a 24. června potěší milovníky mořských specialit další velkolepé grilování na Kraví hoře. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníkům představí Ocean48 s dalšími předními brněnskými restauracemi specializujícími se na mořské rybí speciality a dary moře. Akce Slavnosti moře svým pojetím zcela vybočuje ostatním gastronomickým festivalům, kdy kromě kvalitního exotického jídla, bohaté nabídky moravských vín, kávy a dalších pochutin, nabídne svým návštěvníkům opravdovou přímořskou atmosféru za doprovodu latinských rytmů, a to vše bez vstupného. „Bohatý doprovodný program okoření filetářská show tropických a severských ryb pod taktovkou zkušených filetmasterů Ocean48 a dále na letošní akci oslavíme novou exkluzivní leteckou linku čerstvých mořských ryb ze sultanátu Omán!“, doplňuje jednatel společnosti Martin Baráček.
Za období své krátké historie dosáhla akce velikosti jedné z největších gastronomických událostí na celé Moravě a představuje mimo jiné oslavu města Brna, jakožto města s největším počtem specializovaných prodejen čerstvých mořských ryb v celé České republice. Další prodejny můžeme najít v Olomouci a Hradci Králové.
Letošní novinkou je program zaměřený na nejmenší návštěvníky, který nabídnou spolupracující společnosti Bruno Family Park a Decathlon.
Platit za pokrmy se dá pomocí speciálních čipových karet, které je možno pořídit ve všech provozech Ocean48 a v samotném místě konání.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi