Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo. Manžel ho jí s chlebem a já ho musím mít s bramborem. A hodně je polít tou vonavou štávičkou :-K<3

mika59: Tak to je smutná zpráva, špagetka už není,je mi to líto.Rodině upřímnou soustrast.

Tyjo to jsou rady. 8-(
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní. :yes:
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více