Pórková polévka s haluškami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 29,63 g |
Vláknina | 4,46 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2015 15:21
14. 5. 2015 11:56
14. 5. 2015 11:50
14. 5. 2015 10:04
14. 5. 2015 07:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 5 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 6 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Další recepty
Suroviny: pórek, máslo, brambory, vývar kuřecí, sůl, pepř, petrželka, vejce, mouka polohrubá, sůl
Pórková polévka s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gP5Y
5 názorů