Jihočeský játřinec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 081 kJ / 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,33 g |
Tuky | 35,97 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2016 23:19
Azazella: Děkuji
9. 11. 2016 20:36
Super recept
30. 1. 2016 13:14
Angel 666:
30. 1. 2016 11:46
Jana Renmková: Jano, já mám ráda játra na majoránce, to je jediné jídlo z vnitřností, které pozřu . Takže vím, že majoránka játrům sluší
29. 1. 2016 16:56
Krásná dobrota
29. 1. 2016 16:27
spagetka: Sama jsem byla překvapena, jaké to bylo dobré. I ta majoránka v tom byla hodně zajímavá
29. 1. 2016 15:25
to bude dobré
29. 1. 2016 15:16
Játra miluju a dík za další recept. A šup tam s bodem, recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 12 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 15 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 8 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 10 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 10 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 11 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 12 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 12 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 13 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Jak zpracovat jitrocel. Oblíbené recepty na jeho využití v domácí lékárně i v kuchyni
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: vepřový játřinec jihočeský jatřinec z krůtích jater
Suroviny: játra vepřová, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, olej
Jihočeský játřinec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgBE
8 názorů