Vepřová po Bulharsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 7 názorů

510

Suroviny

1/2 kg vepřového masa
olej
2 cibule
1/2 pórku
3 rajčata
1 čerstvá paprika nepálivá
1-2 čerstvé papriky pálivé
mletá sladká paprika
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na kostky a opečeme.

  2. Pak vybereme a do zbylého omastku dáme nakrájenou cibuli, pórek, oloupaná rajčata, papriku.

  3. Do měkké zeleniny přidáme nakonec maso a dochutíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 117 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová po Bulharsku

  • VendyHauss VendyHauss

    Recept výborný, nemůžeme si ho vynachválit.Doma ho vařím často a vždy velká spokojenost :yes:;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    krásné foto jistě chutného jídla..parádní to máš, Marie:-K:yes:

    Odpovědět

  • anetahajdova anetahajdova

    a tu sladkou mletou papriku dáváte kdy|? jako první do omastku? pod zeleninu??

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Kruciš,tenhle recept mi ve věčném hledání co k snědku utekl:-S,ale když má takovouhle fotku tak je dokonalý.A ta fotka..to je nádhera,jen škoda že se fotečky nedají jíst.Maris:-):yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    jacku - jóóó - sůl je napsaná v ingrediencích jako poslední položka;-)

    Odpovědět

  • jack jack(neregistrovaný)

    a asi osolíme....nebo nééé???:-?

    Odpovědět

  • maris maris

    Když po bulharsku - tak jsem přidala čubricu;-). Bylo to dobré, dávám bodík:-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo