Variace na katsudon
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 816 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,82 g |
Tuky | 16,28 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,49 g |
Sacharidy | 13,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Katsudon je tradiční japonské jídlo - ve volném překladu znamená vepřový řízek v misce s rýží. Existuje hodně variací, i ta s kuřecím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2019 10:54
5. 10. 2019 10:39
5. 10. 2019 08:04
5. 10. 2019 05:48
Fígl není ve složení, ale ve struktuře. Při smažení skoro nenasákne tuk - je to dobře vidět, když se přeloží řízek k odsátí tuku na ubrousek a trojobal zůstane křupavý i při ponoření do sosu na chvíli - proto jsem v receptu panko udávala jako dost důležitou ( no a mně chutná - kuřecí řízky jinak nedělám)
4. 10. 2019 23:17
V mixeru Vam vzniknou jen vetsi drobky, ale panko strouhanka ma mit ve vysledku tvar slzy. Lze pouzit i mixer, ale chce to sablonu na okurkovy salat, ne pouze obvykle dlouhe noze
4. 10. 2019 21:31
https://www.mixbox.cz/produkt/6205-maruyu_panko_st...
https://www.chefmarket.sk/thajsko/panko-struhanka-...http://www.happywok.sk/p/3001/struhanka-panko-1-kg
http://www.foodland.sk/muka-skrob-a-obalovacia-zme...
4. 10. 2019 20:32
4. 10. 2019 20:21
4. 10. 2019 20:00
https://www.womanonly.cz/panko-strouhanka-naucte-s...
4. 10. 2019 19:53
4. 10. 2019 19:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, mouka, vejce, strouhanka, rýže jasmínová, vývar masový, cibule, omáčka sojová, ocet rýžový, vejce, petrželka
Variace na katsudon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0xJL
11 názorů