Bažantí paštika
Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu práce navíc bude stát.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 768 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 248,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 20,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2020 15:30
mika59: Díky za odkaz, ta tvoje paštika je parádní, moc se mi líbí. No asi budu paštiky dělat spíš až na podzim, ale obě jsem dala do oblíbených, abych receptíky pak nemusela hledat! Díky!
21. 8. 2020 15:23
Jipohe: Dobrý nápad, až budou kuřata v akci, což bývají často, tak to asi zkusím. Možná, aby to víc připomínalo to "divoké" bažantí masičko, tak přidám trošku nějakého kořeníčka. Jestli u dělám, tak to sem pak písnu. Dík za odpověď!
21. 8. 2020 10:18
MamlajdaD: Já dělám z křidélek a všem chutná..https://www.toprecepty.cz/recept/54339-pastika-z-k..... Ty jsou dostupné.. Ale tato bude taky výborná..
21. 8. 2020 09:55
MamlajdaD: Mám zdroj od kamarádky ty mají bažantnici ( většina jde na vývoz), a tak když má cestu tak přiveze jeden kus. Jinak bych zkusila z kuřete myslím, že by to taky bylo dobré.
20. 8. 2020 23:42
jipohe: Ale on ještě chybí návod, jak ulovit bažanta, když ho v obchodě nekoupím? Asi bych se musela naučit klást oka? Nebo se oka na bažanty nekladou (nebo nelíčí?, ani to neumím správně pojmenovat, a myslím to celé jen jako legraci!) Ach jo, jen tiše závidím! (Ale v dobrém!) Šikovný recept, to určitě ano! Jen fakt nevím, jak ulovit bažanta!
20. 8. 2020 18:59
jipohe: v pořádku
20. 8. 2020 17:15
MiskaM: No jo to mě nějak nedošlo . Tak jsem připsala
20. 8. 2020 16:10
Porcí píšete asi 10 ale čeho 10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 33 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Další recepty
Suroviny: bažant, víno červené, játra vepřová, cibule, slanina, slanina anglická, šlehačka, máslo, vejce, sůl, pepř, zázvor mletý, koření na divočinu, česnek mědvědí, máslo
Bažantí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8EA
8 názorů