Šumavský bramborák, pečený v troubě
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 319 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Takto dělal bramborák můj táta, jen to kysané zelí jsme začali přidávat až později. Proti klasickému smaženému bramboráku je tento daleko méně tučný, a přitom chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2024 11:24
Recept funguje, jak je, a je jednoduchý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 8 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 9 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 11 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 11 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Suroviny: brambory, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, maso uzené, mouka hrubá, sádlo, zelí kysané
Šumavský bramborák, pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwJR
1 názor