Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Jednoduchý chléb pro naprosté začátečníky, který má vedle chleba bílého o mnoho tmavší střídu. Díky chlebovým moukám a bílému jogurtu má tento chléb lepší, výraznější chuť a je výborný i třetí den po upečení.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 7 740 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,17 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 368,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2024 09:48
21. 2. 2024 21:28
21. 2. 2024 10:39
21. 2. 2024 10:28
Prostě to neumím.
Tento recept se mi moc líbí, je akorát pro mě. Moc za něj děkuji určitě vyzkouším .
Jo ale nemám pekárnu, to snad nebude vadit, když zadělám ručně nebo v robotu ne?
21. 2. 2024 09:23
21. 2. 2024 09:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 7 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 50 minutami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Další recepty
Suroviny: voda, jogurt bílý, sůl, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná,
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKWm
6 názorů