Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti. Podáváme se zelím, nebo knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,40 g |
Tuky | 104,40 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 24,62 g |
Sůl | 61,00 g |
Sacharidy | 200,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 28 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 57 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 14 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit vepřovou krkovici v troubě? V lehce pikantní marinádě je neodolatelná
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, sůl mořská, cukr, pepř černý, rozmarýn, česnek, bobkový list, pepř mletý, sůl bylinková
Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6N39
0 názorů