Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš s klobásou a paprikami

V české kuchyni je jedním z tradičních pokrmů bramborový guláš. Je tak snadný na přípravu, že právě jím začíná v kuchyni mnoho nových kuchařů. Do toho guláše patří také čerstvá paprika, klobása a je možno přidat i cuketu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 5. 2024 08:10

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 298 kJ / 788 kcal
Bílkoviny17,90 g
Tuky20,22 g
Vláknina22,47 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy123,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 5. 2024 09:21

Moanka: :-) Děkuji za komentář ;-) já také. :-K Přeji krásnou sobotu s hezkými zážitky :-K

Moanka Moanka

4. 5. 2024 09:01

Taková jídla mám moc ráda… :-8 <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, cibule, sádlo, klobása šunková, paprika sušená uzená, koření paprika maďarská, kmín drcený, sůl, kapie červená, paprika čerstvá žlutá, chilli paprika čerstvá, cuketa

TopRecepty.cz

Bramborový guláš s klobásou a paprikami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w470