Jitrnice
Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2023 18:14
20. 10. 2020 13:12
20. 10. 2020 12:45
No, je to podle regionu...
...u nás by vás hnali oba dva!
20. 10. 2020 12:37
2. 10. 2019 07:37
21. 1. 2018 13:49
25. 2. 2017 22:59
Zdravím . Milan P.
23. 10. 2015 22:12
23. 10. 2015 22:10
prostlý nebo podbrušnicí, která je v místě bradavek, ale tu používám k výrobě paštiky.
23. 10. 2015 22:07
23. 10. 2015 21:13
23. 10. 2015 21:11
23. 10. 2015 21:11
6. 10. 2015 09:38
3. 6. 2014 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Listové těsto
Mettynka uvařila před 18 minutami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 19 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 16 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Do jitrnicového prejtu potřebujeme kynutou obyčejnou buchtu. Poradíme, jak ji upéct
Další recepty
Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita
Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar masový, sůl, pepř, majoránka, česnek
Jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mO0R
31 názorů