Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelítková polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 15:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 989 kJ / 475 kcal
Bílkoviny7,70 g
Tuky21,55 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 10. 2009 12:11

Přesně takto ji dělám a milujem ji, asi jako všude ...a majoránky a česneku hooodně :-D:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

28. 2. 2009 08:40

A zase kecám. U nás se podobné říká " prdelačka" a mám pocit, že se jí tak říká téměř v celých čechách. Je bezva a u nás když se udělá, tak dost hutná ( někdy se dává i jitrnice , to zamená 1-2 jelita a 1 jitrnice) a pak se nacpeme k tomu rohlíkama a nebo houstičkama. A když jsou doma udělané z DP tak to nemá chybu.Mňam.

tejaja tejaja

27. 2. 2009 22:59

A jéje, zabudla...:-O už to napravujem;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2009 20:06

Terezko, tak jsem dala ten bodík aspoň já, když jsi zapoměla:-)):-D Ta polévka je moc dobrá, taky dělávám.;-)

tejaja tejaja

27. 2. 2009 18:52

Polievka je výborná, jednoduchá a pritom chutná. S dobrým chlebíkom alebo pečivom v zime rýchla večera. :yes: Dávam bodík:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z jelítek pečené jelito polévka z jitrnice polévka prdelačka pečené jelito recept pečení jelit pečená jelita domácí jelita domaci jelita recept jelita pečení prdelačka z jelítek polivka z jelita pečené kroupy pečene jelita jak se peče jelito jelito pečené prdelačka ovarová kroupová polévka pečení jelita polévka z jitrnic

Suroviny: jelito, cibule, mouka hladká, olej, krupky, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Jelítková polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR5