Thajská kokosová polévka s kuřetem a houbami
Recept ještě nebyl hodnocenThajská kokosová polévka s kuřetem a houbami je velmi rychle připravena, takže si nachystejte suroviny dopředu, aby jste se zbytečně nezdržovali. Ve středně velkém hrnci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Thajská kokosová polévka s kuřetem a houbami je velmi rychle připravena, takže si nachystejte suroviny dopředu, aby jste se zbytečně nezdržovali. Ve středně velkém hrnci…
Krkovičku řádně naklepeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na čtvrtkolečka.Marináda: všechny suroviny smícháme dohromady. Piva trochu ponecháme na doředění omáčky. Nakonec…
Asijská kuchyně se vyznačuje plnou chutí, kterou tvoří typické omáčky. Delší doba marinování zaručí, že maso bude krásně křehké a šťavnaté. Hotový pokrm servírujeme s…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Zasypeme lžičkou kukuřičného škrobu, přidáme lžičku olivového oleje a promícháme.Na omáčku smícháme kuřecí vývar,…
Očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Pokud použijeme čerstvé houby, očistíme je a nakrájíme na plátky. Sušené předem namočíme nebo…
Krůtí maso nakrájíme na stejně velké nudličky, mírně osolíme a promícháme se Solamylem.Zeleninu a houby také pokrájíme na stejné kousky, nejlépe nudličky, brokolici…
Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…
Kuře rozčtvrtit a díly vykostit. Vařit ve vodě s 4 lžícemi ústřicové omáčky a 4 sójové, jednou tyčkou skořice a jednou hvězdičkou badyánu, kousek oloupaného zázvoru, sůl…
Nakrájíme si jarní a červenou cibulku na malé kostičky, osmahneme na sádle. Když cibulka zesklovatí, přidáme směs na svíčkovou.Nakrájíme kuřecí maso na kostičky /…
Namočené sušené huby dáme variť do vývaru. Medzitým očistenú mrkvu pokrájame na "zápalky - sirky", tofu na kocky, prípadne mäso na kúsky,pór na kolieska, čínsku kapustu…
Hlívu pokrájíme na proužky, žampiony na plátky, jarní cibulku pokrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme orestovat oba druhy hub. Posypeme kmínem,…
Na řepkovém oleji si zprudka osmahneme maso a restujeme, poté dusíme do poloměkka.Poté vlijeme zálivku smíchanou ze všech ingrediencí a pomalu v pánvi dusíme, dokud směs…
Nejdříve namoč do teplé vody (nejlépe přes noc) houby Shitake. Musejí být dost nasáklé vodou, vláčné a měkké!Nakrájej maso na PLÁTKY! (ne na nudličky Bože!!!) cca 3-4 cm…
Zeleninu očistěte a nakrájejte na nudličky. Houby předem namočené nakrájejte na plátky či nudličky. Nožičky vykrájejte, jsou příliš tuhé. V menším kastrůlku nebo pánvi…
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na větší proužky. Ve wok pánvi (nebo na vyšší pánvi) zprudka na rozehřátém oleji osmahneme do křupava.Přidáme pórek na kolečka,…
Maso osolime, opeprime a nalozime pres noc ve smesi vajec a solamylu. Pri priprave se snazime co nejvice smesi zanechat na mase a na oleji smazime dozlatova. Ja smazim…
Vše na marinádu smícháme, prošleháme vidličkou, ideálně ohřejeme v mikrovlnné troubě či v rendlíku, ať se vše spojí. Maso osušíme, hodně!!! Osolíme, a hodně okořeníme…
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je…
Máte rádi mořské plody? Vyzkoušejte připravit podle tohoto receptu oliheň a krevety ve sladkokyselé omáčce a jistě si pochutnáte. Stačí jim krátká příprava v pánvi wok…
Do misky dáme omáčky, oleje, prolisovaný česnek, papriku, pepř a citronovou šťávu. Kuřecí stehenní řízky nakrájíme a vložíme do marinády, kterou jsme připravili z…
Kuřecí prsa nakrájíme na větší proužky. V hlubší pánvi na rozpáleném oleji nejdříve osmahneme kuřecí kousky. Přidáme očištěný pokrájený pórek, bambusové výhonky a…
Připravte si do menší misky omáčku.Na pánvi rozehřejte olej, přisypte cibuli a česnek, vařte do zlatova, pozor nespalte to!Mezitím si zvlášť zalijte instantní nudle…
Asijské potraviny si u nás získávají stále větší oblibu. Většina přísad se již dá nakoupit ve specializovaných obchodech, některé i v supermarketech a tak si asijská…
Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Pokoušíte se o miminko? Cestu k mateřství může usnadnit jednoduché cvičení!
Lída, Pavla a Alice: Co vaří a jí na Štědrý den tři Češky žijící v zahraničí? V menu jsou mušle, ryba i hlava prasete
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso