Crumble z reveně
Netradiční koláč z drobenky, který přímo z formy můžeme vyjídat lžící, doplníme kyselkavou revení. Upečený crumble pak podáváme s našlehanou smetanou nebo, pokud chceme osvěžit, s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
hrnek 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 14 514 kJ / 3 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,38 g |
Tuky | 152,50 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 459,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Drobenku můžeme také naplnit do jednoporcových misek (ramekinů, kokkotek nebo muffinů) a pak nahoře přizdobit. Je to moc dobré v horkých letních dnech. Kromě rebarbory mám vyzkoušené s červeným a bílým rybízem a s borůvkami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2023 19:34
31. 5. 2023 08:39
13. 7. 2009 20:12
13. 7. 2009 20:03
13. 7. 2009 19:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 3 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 29 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 34 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 37 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Další recepty
Tématické fráze: crumble reven recepty recepty z reveně reveň recepty reveň crumble s jablky reveňe crumble recept cruble recept na crumble zdravé crumble recept rybízové rebarbora crumble drobenkovy kolac s ostruzinami jam z reveně jablecny crumble recept crumble crumble recepty crumble rebarbora crumdle reveň - recepty
Suroviny: máslo, mouka hrubá, cukr krystal, mandle drcené, reveň, cukr moučkový, máslo, šlehačka
Crumble z reveně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZLl
5 názorů