Bramborová pánev s hermelínem
Tento pokrm je rychlovka k večeři či svačině. Je možno tak využít i zbylé vařené brambory, příprava bude ještě rychlejší. Použít můžete i jiné druhy plísňových sýrů, nebo pokrm doplnit zeleninovým salátem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 692 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,83 g |
Tuky | 45,51 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 29,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to rychlovka a pokud jsou brambory takhle nakrájené na kostky, je do 20 minut hotovo. Brambory můžete okořenit oblíbeným kořením.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2024 08:31
10. 6. 2021 12:44
6. 6. 2021 13:36
6. 6. 2021 13:02
6. 6. 2021 12:10
31. 5. 2021 07:51
31. 5. 2021 07:25
14. 5. 2021 16:54
21. 10. 2020 22:29
21. 10. 2020 19:25
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: brambory, sýr hermelín, olej, bylinky, sůl
Bramborová pánev s hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9V88
10 názorů