Ostružinové poháry
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 054 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
Tuky | 119,01 g |
Vláknina | 28,59 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 280,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství cukru je třeba zvolit podle sladkosti - kyselosti ostružin a vlastní chuti.
Pohárky jsou více ovocné a osvěžující.
Můžeme použít i jiný druh ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2022 14:51
Zdenka1: Děkuji moc za vyzkoušení a pochvalu. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
27. 8. 2022 14:20
Děkuji za skvělý tip, jak využít v kuchyni ostružiny. Poháry byly moc dobré. Chuťově výrazné ostružiny se výborně doplňují s jemným krémem. Musím se přiznat, že čekat na ně až do druhého dne jsme nevydrželi, ale já jsem piškoty máčela ve višňovém likéru, tak chuť byla luxusní již za pár hodin. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.
6. 8. 2022 13:15
Marie Svarcova: Děkuji za pochvalu.
4. 8. 2022 09:01
moc pěkný recept i foto
18. 8. 2021 23:48
Anna Kocikova: yanull: Děkuji.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
Jani, tak já mám už ostružiny delší dobu, dozrávají postupně. Je mi jasné, že záleží na odrůdě. Úroda je letos bohatá.
18. 8. 2021 19:30
18. 8. 2021 16:31
Merylas: děkuji za menší typy takový zavařený to nemusí být špatné jinak není zač. Uložila jsem recept a někde zkusím
18. 8. 2021 14:00
Maruško, kdyby se ostružiny neloudaly se zráním, tak bych hned udělala, recept je velmi lákavý
18. 8. 2021 09:31
Moni, klidně bych použila i ty mražené. Stejně se pak vaří a tak to je celkem jedno. A třeba zavařené ve vlastní šťávě by šly použít taky. To spíš bude mít někdo, kdo je pěstuje na zahrádce a přebytky dává do sklenic. Ze sklenic bych je hned propasírovala a pak na plotně zahustila tím škrobem. A děkuji.
17. 8. 2021 20:54
Krásné úplně se na mě ty misky usmívají hned bych ochutnala na mrazáku mám zamrazeny ostružiny ale asi lepší možná čerstvý že? Jinak mňamka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 14 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 47 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů
Další recepty
Suroviny: ostružiny, cukr krupice, skořice mletá, škrob kukuřičný, voda, mléko, cukr krupice, pudink kokosový, mascarpone, piškoty, šlehačka, ostružiny, meduňka
Ostružinové poháry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZ5z
10 názorů