Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kapie.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2023 13:20
8. 2. 2023 09:01
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční mazanec (bochánek) od babičky
baghira.cz uvařila před 3 hodinami
Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone
Hovez81 uvařila před 3 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Sirenis uvařila před 4 hodinami
Zdravý makový koláč
pavca71 uvařila před 4 hodinami
Pudinková buchta II
jirka__oficialni uvařil před 4 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Mistrova uvařila před 5 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
schierl uvařila před 8 hodinami
Mrkvová polévka
faluska uvařil před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: cibule, máslo, žampióny, kapie, maso uzené, sýr tvrdý, vejce, petrželka zelená, pepř mletý, sůl
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
2 názory