Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico
Pokud jste ještě nikdy nepoužili připravený dresingový sladkokyselý základ crema di balsamico, máte ideální příležitost. Směs kedlubny s paprikou se díky lahodné chuti z obyčejného salátu změní na úžasný.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,35 g |
Tuky | 16,83 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2023 20:24
5. 5. 2023 19:13
5. 5. 2023 17:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 1 hodinou
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 43 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Suroviny: kedlubna, kapie, olej sezamový, ocet balsamiko, petrželka
Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADNzj
3 názory