Štrúdl je snadný, ale může být ještě snadnější. Naučte se to podle videonávodu
Doba je zrychlená, mnoho z nás nemá na vaření od základu čas anebo svůj volný čas věnujeme raději něčemu jinému než vaření. Zkrátka někdy se hodí mít po ruce superrychlý recept na cokoli, co nás zasytí už za pár minut.
Extra rychlý štrúdl zvládne skutečně každý a důležité je, že není vůbec šizený. Pokud nechcete na jeho výrobu použít kupované listové těsto, můžete připravit vlastní, a to složitější listové, nebo rychlejší falešné listové.
Jak upéct nejrychlejší štrúdl
Nechejte rozehřát toastovač a pusťte se do přípravy podle videonávodu.
- Jablka nakrájejte na kostičky o hraně asi 1 cm.
- Listové těsto vyválejte na tenký plát nebo rozmotejte svinuté kupované těsto.
- Těsto nakrájejte na pásy široké asi 10 cm.
- Nahoru na pás nasypte hrst pokrájených jablek a posypte je skořicovým cukrem a nasekanými mandlemi nebo jinými ořechy.
- Spodní část pásu přehněte přes kupičku jablek a kapsu uzavřete prsty.
- Kapsu vložte do toastovače a nechte štrúdl zapéct.
- Hotový štrúdl posypte moučkovým cukrem.
Toastovač je opravdu skvělý a mnohostranný pomocník.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Komentáře