Den čokolády
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokonale vypadající čokoládová mistička pozvedne úroveň vašeho kulinářského umění a ušetří i trochu toho času u umývání nádobí. Dvě výhody v jednom dezertu, to zní dobře, že? Hotové čokoládové mističky pak jen stačí naplnit vaší oblíbenou náplní a je to.
Čokoládové mističky vypadají přímo fantasticky. Podle názvu si každý řekne, že budou složité na přípravu a zaberou spoustu času. Ale opak je pravdou, příprava těchto krásných mističek je opravdu snadná a s naší vychytávkou je i rychlá. Už při pohledu na ně nedokážete odolat. Stačí je jen naplnit podle vaší chuti a dozdobit čokoládou nebo třeba čerstvým ovocem.
Kalendář Celý kalendář
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Na jejich přípravu budete potřebovat jen nafouknuté balónky a rozpuštěnou čokoládu.
Když už jsme u té čokolády, máme pro vás báječný tip na bleskové čokoládové brownie, které je extrémně rychle hotové a má šťavnatou chuť, a to díky přidanému jablíčku. Dopřejte si skvělou svačinku bez výčitek.
Podělte se s námi a dejte nám vědět, jak se vám mističky povedly a čím jste je naplnili.
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku
Čokoládová pěna podle videonávodu: Je vynikající, snadná a jen ze dvou surovin
Jak temperovat čokoládu: Kvalitní, báječně křupavá čokoláda se v ruce nerozpustí
Komentáře